Nauskis kaverit! Veikkis täällä!

Ollaa myö elossa, vaik ei olla tooosiii piiitkäää aikaa saatu nettiaikaa, mut ei oo Ihmiset kauheesti aukonu tietsikkaa sillo ku ne on ollu kotona. Välil on kyl käyty pikkusen kurkkimas plokiloissa et mitä kaverit on puuhaillu, mut ei oo hirveesti ehditty kommentoimaakaan. Myö ootellaa tääl viikset vänkkyräs et millo sinne maalle muutetaa. Tai varsinki ulkoiluekspertti-Valtone oottaa, miul on oikeestaa iha sama mis mie oon, kunha siel o ruokaa ja ei tartte olla yksin. 

Äippä lupas et se muutto tapahtuu tänä kesänä, ihan kohta,, se remppajuttu alkaa vihdoin ja viimein olla siinä vaiheessa kuulemma, ja nyt onki ruvennu ilmestyy kotii semmosia isoja ihania muuttolaatikoita. Niissä on kiva pienen kissan pötkötellä, varsinkin kun Ihmiset laittaa niihi tavaroita mitä voi samalla räpeltää ja karvastella, kun hengailee siin laatikos. Sit ne laatikot ain välillä häviää johoki ja tulee sitten takas taas tyhjinä. Hassuja laatikoita :)

Mein kisutarha siäl maalla ei oo kuulema viel valmis, mut Äippä lupas valjasulkoilla mein kanssa. Jänskättää kyl toi muuttojuttu vähäse. Toivottavasti Äippä muistaa pakata mein ruokakupit ja ruuat ja kaikki lelut sun muut.

Mut nyt mie meen vähäse päiväunille, et jaksan ilahuttaa Äippää ku se raahautuu sieltä Töistä-paikasta kotiin.

Oikei rattosaa kesää kaikille kavereille!

T:veikkis

(Vanha kuva, miul saattaa olla iha pikkasen kertyny massaa toho keskivartaloo viime aikoina...ainaki semmosta ne Ihmiset höpisivät ku raksuannosta pienensivät)