Polgara haastoi paljastelemaan 6 outoa tapaa, jota minulla on. Vähän aikaa piti oikein mietiskellä, kun omat tavathan eivät koskaan tunnu mitenkään omituisilta vaan oikein asiallisilta ja järkeviltä ;) Tässäpä kuitenkin listaa asioista, jotka ensimmäiseksi juolahtivat mieleen:

1. Klassinen vessapaperineuroosi. Vessapaperin tulee olla telineessä oikeinpäin. Siis niin, että paperi ei roiku siellä rullan ja seinän välissä vaan on otettavissa siitä rullan päältä. Käännän myös vieraissa vessoissa paperirullan oikeinpäin, jos se on väärin sijoitettu.

2. Jos syön yksin jotain, minulla pitää olla jotain lukemista. Hätätilassa tavailen vaikkapa mehutölkin kyljessä olevia tekstejä.

3. Olen melko nirso ruokieni suhteen. Allerginen en ole tietääkseni millekään mutta en juo maitoa, syö makkaraa, kesäkeittoa, oliiveja, suolakurkkua, hernekeittoa, kalaa (paitsi lohta) jne.jne. Jos osallistuisin tositeevee-ohjelmaan tyyliin Pelkokerroin , jossa kilpailijat joutuvat syömään kaikkeä öklöä, minun osaltani kisa päättyisi siihen että joutuisin syömään lenkkimakkaran ja juomaan lasin maitoa. Ei vaan mene alas.

4.Harrastan nukkumista. Pystyn nukkumaan helposti yli 12 tunnin yöunia. Olen kuitenkin äärettömän huono nukkumaan vieraissa paikoissa ja muitten ihmisten kanssa (Miästä ei lasketa). Nukun usein korvatulpat korvissa. Makuuhuoneen täytyy olla myös viileä, oikeastaan kylmä (voi Miäs-parkaa). Päiväunet voi nukkua lämpimämmässäkin.

5. En pidä kuumasta. Käyn korkeintaan pari kertaan vuodessa saunassa ja inhoan hellekesiä. Siis lämmin kesäsää on mukava, mutta kun mittari hilautuu yli +25 asteen tuskin maltan odottaa syksyä / talvipakkasia.

6. Puhun itsekseni. Tai en oikeastaan itselleni vaan esimerkiksi autolla ajaessa puhun autolle, liikennevaloille, toisille autoilijoille.

Omituisuuksia oli muuten hauska listailla. Olisi keksinyt vaikka kuinka paljon lisää, kun vauhtiin pääsiin :D Minä en taida haastaa ketään, suurimmassa osassa blogeja joita seuraan on tainnut jo tämmöinen listaillu olla.

-outoilija Mörkönen-