Polgara heitti haasteen. Harvinaisen kinkkisen sellaisen. Tehtävänä on listailla 10 juttusta mistä pitää itsestään. Paha paha. 10 on paljon, mutta yritetääns kuiteskin.

1. Pidän siitä, että minulla on hyvä muisti. Muistan yleensä lähes kaiken lukemani tai näkemäni. Ja pitkään. Tosin olen hyvin muistamaton sellaisten jokapäiväisten asioiden kanssa, kuten "muista ostaa hammastahnaa" jne. Mutta oikeastaan pidän siitäkin.

2. Pidän siitä, että osaan tehdä hyvää ruokaa. Jos vain sille päälle satun.

3. Pidän myöskin siitä, että pidän eläimistä. Varsinkin kissoista.

4. Siitäkin minä pidän, etten ole sellainen "hössöttävä" naisihminen, joka innostuu prinsessahäistä, jaksaa jauhaa tuntikausia hiuksista, meikeistä ja vaatteista ja jonka maailma järkkyy jos vaikkapa viikkosiivous jää väliin. Uskoisin sivusta "hössöttäjien" elämää nähtyäni, että se on varmaa kovasti rankkaa.

5. Pidän siitä, että osaan rentoutua. Aina pitää olla aikaa sille ettei tee mitään.

6. Pidän myös siitä, että omistan huumorintajun. Monessa tilanteessa, jossa ensisilmäyksellä ei ole mitään hauskaa, pystyy kuitenkin löytämään jotain huvittavaa.

7. Pidän siitä, että iloistun monista pikkujutuista, jotka joittenkin mielestä ovat "lapsellisia". Uimareissu (ei siis rannalla makoilua, vaan riehumista vedessä / uimapatjoilla, jäätelön syönti satamassa, kiva orava takapihalla...ja Mörkösellä on hyvä mieli.

8. Pidän mielikuvituksestani, aina voi piristää itseään ja joskus toivottavasti myös muita piirtelemällä tai kehittelemällä jotain tarinan tapaista.

9. Pidän siitä, että olen nopea. Puhun suht nopeasti, teen asiat nopeasti (sitten kun niitä alan tehdä) ja en myöhästele.

10. Pidän siitä, että pidän itsestäni tämmöisenä kuin olen. Viihdyn itse itseni seurassa vaikka en olenkaan erityisemmin fiksu ja filmaattinen ;)

Tulihan ne 10 juttua sieltä ja vieläpä yllättävän helposti. Jahka kissat toipuvat maalaiskeikasta, niin keksikööt nekin vastinetta tähän.
-Mörkönen-