Moi taas kaikille kissoille! Arvatkaas mitä? Mie oon oppinu säksättämään ikkunan takaa ulkona höseltäville tirpusille. Mie säksätän melkein yhtä hianosti ku Kissa-Valtonen ja linnut on varkilla ihan kauhuissaa ku ne huamaa ikkunan takaa tuijottavat vaaralliset kissapedot. Tosin miu säksätysääneen tulee ain välil mukaa semmonen miukuääni ja Miäs-Ihmine nauro, et mie kuulostan enemmi tirpuselta iteki ku kissalta. Höh. Se ei vaa tajuu noitte äänie päälle. Ku mie vaa harjottelen kovasti joka päivä, nii kyl miust tulee tosi hyvä. Niiku Valtonen. Ja sit miekii pääsen maalla ulos ja jahtaa tirpusii.

Ainoo huono homma tossa ulos menos on se, et pitäs pukee valjaat päälle. Yäk. Äippä on yrittänyt opettaa miuta valjaisii, mut ne on ihan hölmöt ja miu tekis kauheesti miäli purra se kaulan ympäri menevä lenkki irti-katki-poikki.

402086.jpg

Täs ikkunalaudal me pelotellaa tirpusii. Siin on pari semmosta isoo puuta mis niitä tirppui ain räpeltää. Joku hölmö ihmine on vaa rakentanu tohon toisen talon ihan liika lähelle. Ois paljo kivempi,jos siin ois puita eikä talo. Valtonen sano, et toi suunnittelu on menny piälee siks ku ei oo kysytty neuvoo keneltäkää kissalta.

Mut nyt leikimää! Terkuin, PikkuVeikka