Terve! Veikka täällä. Eilen tapahtui äksidentti. Mie menin kisutaksii (eli Äipän olkapäälle / selkää) matkustelee, vaik se on enempi niiku Valtosen juttui. No, miut rupeskii vähäse huippaamaa ja meinasin pudota alas ja otin vähän kynsiotetta Äipästä. Äippä rupes mekastaa, ku siihe tais vähäse sattuu ja sit mie meinasin pudota iha tosissani ja otin oikein tehokkaan kynsiotteen Äipän kyljestä. Siitä tuli iha kauhia mekastus, Valtoneki tuijotti nii ihmeissää et sen normaalistiki lautase kokoset silimät suureni iha tarjottimen kokosiks. Äippä sai miut sit kipattuu soffalle pois nahastansa roikkumasta ja meni putsaa kylppärii selkääsä / kylkeesä, siit tuli jonkuu verra verta ja Äippä ei ollu yhtää ilone. Mie oli iha nolo ja menin iha littanaks pöydän taa piiloo. Äippä mekasti aina vaa, siihe tais ite asias koskee aika kovasti. Se jupisi et nyt sen nahkaan tulee joku semmone tulehus ja sit sen jenkkakahva joudutaa amputoimaa. Mie kävin sit loppuje lopuks vähä muksii ja hieroos nenääni Äipän jalkaa lohtutukseks ja sit Äippä rupeskii taas silittää miut eikä enää mekastanu. Vähäse miut kuiteki nolotti koko illa noi kynsiotteet. Oisha se pitäny muistaa et Ihmisil on nii kauhia ohut nahka.

1127037.jpg

Mut sit on yks tosi kiva jutska. Vincent oli plokissaan myäntäny meille, siis miulle ja Valtoselle hianon hianon tunnustuksen eli tommosen just siistin lätkän. Kiitos, kiitos, kiitos!

1451163.jpg

Siin oli mukana tämmöstä ohjeistusta:

1. Sinun tulee jakaa tämä tunnustus 5 blogille, joilla sitä ei vielä ole.
2. Jokaisella blogilla tulee olla tarkoitus!
3. Tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää takaisin tälle sivulle!
4. Tunnustuksen logon täytyy näkyä blogissa ja logosta on oltava linkki takaisin tähän blogiin.

Myö mietittii tosi kaua et kenelle jaeltas tota hianoa tunnustusjutskaa, ku aika monil kisukamuil jo taitaa ollakii toi ja on nii paljo kivoja kisuplokeja, jotka ansaitsis tunnustusta. Mut päädyttii nyt sit Viisikkoon, ku ne on tosi hauskoi kisuja ja niitten Ihmine on järkkäilly kivoja kisailuja, mitä on ollu tosi hauska seurailla ja osallistuu, sitten myö haluttas myöntää toi tiplomi Pojulle ja Tiikerille, ku niillä on just asiallista kissa-asennetta, seuraavaks tunnustus menee Wallulle ja Kisulle, niitten ploki on tosi hauska ja siäl on hianoja kuvia, Kisulla on myös vielä suuremmat lautassilmät ku mein Neiti Valtosella. Myös Kattiskoille myö halutaan antaa toi tiplomi. Tommosessa isossa kissaperheessä on varmaan aina melkone vauhti päällä. Viimoseks annetaan tunnustus reippaille pikkujätkille eli Uoleville ja Kaleville.  Myö ois kyl haluttu myöntää toi tiplomi iha kaikille kamuille, mut toimittii nyt kerrakii ton ohjeistuksen mukaisesti.

Terkuin, PikkuVeikkis ja Neiti Valtonen