380196.jpg
Moikkelis kisut! PikkuVeikka täällä. Mie ku oon aika useesti laittanu Valtosesta semmosii kuvia, mistä se ite ei tykkää yhtää, ku ne kuvat o kuulema ihan epäonistuneita ja Valtonen ei oo yhtä viähkee niis ku on oikeesti. Nyt mie laitoin tänne semosen kuvan, mis Valtone on kauhee söpö.
Tänää Valtone oli ihan tosi kiva miule. Se hyppäs kisutaksista (eli Äipän olkapäält) kaapi ylähyllylle mihi mie en pääse, ku miuta pelotaa kisutaksis. Nii, siäl ylähyllyl Valtone löys yhen tosi hyvän ohuen nahkavyön ja nappas sen siält mukaasa. Sit Valtone juaks olkkarii ja toi miulle sen vyö leluks. Siis ihan paras lelu. Mie purin sitä ja raahasin sitä ja sit Äippä innostu vetää sitä vyötä perässää ja mie juoksin ihan kamalasti sen perässä. Kyl Valtone oli sit kiltti ku tollai toi miulle uuen lelun. Pihistetty lelu on aina paras. Nii, et kyl toi Valtone on maailman paras kissakaveri!
Äippä muute lupas, et myö saahaa pitää se uus lelu. Mut se kuulemma tulee esii vaa silo, ku Ihmiset on mukana leikimäsä. Myö muka voitas kuristuu siihe leluu. Höps, sano Valtonen. Oikeesti se on vaa nii ältsin hyvä lelu, et Ihmiset haluu olla vaa ain mukana ku sil leikitään.
Nyt leikkimää! Riehakast päivänjatkoo vaa kaikile kissoille!
Terkuin, PikkuVeikka