Terve kaikki! PikkuVeikka täällä pitkästä aikaa. Meillä on ollu nyt tosi pitkä nettikatko. Ekaks Äipäl oli iha hirmusta kiirusta siellä tyhmäpyhmässä Töissä-paikassa. Sitten Äippä tuli kipeeksi semmosee flunssa juttuu ja oli viime viikol kokopäiväisenä kissojen makuualustana. Viel aika lämpimänä semmosena ku sil oli kuulemma kuumetta.
Sit Äippä läks taas sinne Töihi-paikkaa ja me oltii jo iha masennuksis Valtosen kans ku oltii jo ehitty jakaa sylivuoroja moneks päiväks etiäpäin. Mut sit Äippä tuliki takas kotii ja kuulemma sen pitää pysyä koko viikko iha paikoillaa. Ihmislääkäri oli sano, et Äipäl oli lievä rytmihäiriö ja nyt se ei saa tehä muuta ku lepäillä ettei sil vaa kehity semmone paha jutska ku sytänlihatulehus. Eli meil onkii sit taas kokopäiväine makuualusta.
1007646.jpg
Mut kyl myö Valtosen kans ehjätää Äippä taas kuntoo. Ja MiäsIhmine raahaa ruokaa meil kaupasta, et jaksetaan lepäillä oikei kunnolla. Äippä vähä maris et sen tekis jo mieli ees kävelylenkil tai uimaa, mut myö kissat huolehitaan et se lepää vaan. Äippä narisi kans siitä, et sil menee juoksentelu ja uintireenit iha sekasin, mut mie lohdutin sitä sillä, et nyt sil on aikaa harjoitella oikei kunnolla kissojen rapsutteluu ja huvittamista ja siit voi tulla vaik suamen paras kissan sylissäpitäjä. Kyl se varmaan lohdutti toi Äippä-rassua. Vähäse se kyl välil vois leikkii miun kans, ettei iha kangistuta paikoillamma.
Että semmosta tänne meille, aurinkoista syksyn jatkoa!
Terkuin, PikkuVeikka

PS. Saatiin täältäpäin Pupucelta tosi hiano tunnustus-kunniamerkki. Kiitos!! Iloistutti ja kovasti!
1950090.jpg