Neiti Valtonen täällä, kissanpäivää. Mein Ihmine on menny rikki. Se tuhisee ja röhisee ja niiskuttaa. Eikä se menny sinne Töihin-nimisee paikkaankaan. Kivaa, voidaa makoilla porukalla sängyn päällä koko päivä! Yritin makoilla Ihmisen mahan päällä mut se ei onnistunu, ku Ihminen rupes yskimään ja meikäkissa sitten pomppi ihan kauhiasti siin mahan pääl. Siirryin sit Ihmisen viakkuun.
Veikka on iha innoissaa ku ne o sopineet jo sen riitansa Ihmisen kans ja nyt se järjestelee Ihmisen nenäliinoja. Ihmistä rupes naurattaa ku Veikka on niin tärkeenä sen nenäliinojen järjestelyn kans ja kun sitä rupes naurattaan niin sit se alko taas yskitteleen ja yski niin kovasti, et jouduin siirtyyn siitä viekkupaikastakin vähä etemmäs, ku aattelin et se hytkyy siinä yskiessään niin kovasti et meitsi lentää viäl lattialle.
Kumma homma, meit kisut raahataan rokotettavaks sinne yäkkis-elläinlääkärille ettei me saatais mitään kisuflunssaa tai muuta tautia, mut miks ihmees Ihmisiä ei raahata ihmislääkärille piikille ettei niille tulis tommosii räkäpallotauteja? Tätä en oo vielä ymmärtäny.
617987.jpg
Mut ihan kivoja on nää tämmöset lötköily päivät. Toivottavasti toi Ihmine paranee kuiteskii, nyt MiäsIhmine sai tehtäväkseen käydä ostaas kisuruokaa ku se on melkein loppu. MiäsIhmine o aika huano ostaan kisuruokaa, ku se ei ikinä muista ottaa meille mitää ekstraherkkui niiku toi mein Äippä.
Ihmine tos arveli et on varmaan uskottava että on syksy, kun iskee tommonen perinteinen syysfluntsa. Syksy tarkottaa sitä, et kohta on kylmä ku käy ulkoilees ja sitä kans et minulla on kohta 2-vee synttärit!
Rentoa viikonalkua kaikille! Meen nyt takas sängylle makoilee.
Terveisin, Neiti Valtonen