Tänään on erinomaisen onnistunut ja leppoisan letkeä päivä.
Ostin kissoille uuden lelun. Ison vinkuvan ja erittäin pahalle haisevan lelumurmelin tai mikä rotta lieneekään. Nuori ystävämme Veikkis rakastui oitis rottaan. Nyt kuunnellaankin sitten urakalla sitä vinkunaa. Toivottavasti edes paha haju haihtuu...Tulen varmaan vielä joskus katumaan tuota ostostani.
Normaalisti ostoksilla menee vain hermo, mutta tänään onnisti. Löysin sovittamatta kunnolliset syyskengät, bongasin nimittäin kenkäkaupasta samanlaiset kengät kuin edelliset aivan loistavat, mutta miltei puhkikävellyt syyskenkäni. Hyllyssä oli kyseisiä kenkiä yksi pari, mutta se oli tismalleen oikeaa kokoa ja vielä halvennusmyynnissä. Siis eihän tämmöistä voi tapahtua??!!  Hyvän päivän huipennuksena riehaannuin vielä ostamaan kasan pokkareita, joten kyllä nyt kelpaa lötkötellä soffalla kattiskoiden ja herkullisen kanaruuan kanssa. (Toivottavasti haiseva rotta ei liity seuraan ;)
Lähetin Miähen yksikseen sinne juhliin vedoten tartuntatautiini. Kylläpä huojensi :) Huomenna onkin sitten tarkoitus viettää aikaa Miähenkin seurassa, jos vaikka nuha rauhoittuisi sen verran että pääsisi taas uimaan.
Leppoisaa lauantaita!
-Mörkönen-