Olen joutunut tietoteknilliseen tyhjiöön. Miäs jatkaa yhä kotikoneen virittämistä, eli käytännössä koneen toimiminen on hyvin sattumanvaraista. En oikein päässyt  ikinä perille, miksi ihmeessä suhteellisen hyvin toimivaa vekotinta oli tarpeen ryhtyä säätelemään ja virittelemään, mutta en ole perhesovun takia jaksanut asiasta murpattaa. (Voisiko ollakaan ärsyttävämpää lausetta, kuin vanha kunnon "mitäs minä sanoin...") Kaivoksella on kiire. Pakottavat ihan oikeasti tekemään töitä. Kamalaa. Jäi jotenkin kesältä tuo lorvuuttelu-putki päälle ;)

Mutta pikainen vastine Polgaran viskaamaan haastikseen. Eli homman nimi on kertoa mitä on päällä, kun lukee ja vastaa haasteeseen. Minulla on tällä hetkellä siniset suosikkifarkut, vaaleanvioletti-musta kirjava 3/4-hihainen paita, sukat pienillä valkoisilla kissankuvilla, mustat paksukorkoiset kävelykengät ja mustat alusvaatteet. Niin ja tietenkin välttämättömyystarvike eli näkösetti eli rillit, kuten aina tietokonetta tuijotellessa.

Mutta nyt komennan mitä ankarammin itse itseni takaisin numeroiden ja laskentataulukoiden jännittään maailmaan. Muhevaa viikonalkua!

-Mörkönen-