Kaikki ovat tainneet tehdä jotain lupauksia uudelle vuodelle, mitäpä siitä että hienot päätökset tapaavat romuttua viimeistään helmikuun alussa. Lupailu on kuitenkin kivaa ja piristävää toimintaa. 

Tänä vuonna minäkin päätin tehdä läjän lupauksia ja myös pitää ne. Lupaus 1. Juon tänä vuonnakin hyviä punaviinejä. Lupaus 2. Liikun, jos liikun. Lupaus 3. Poltan, jos poltan. Lupaus 4. Syön kaikkea hyvää ja niin paljon kuin syön. Lupaus 5.Harrastan vähintään yhtä paljon kuin viime vuonna (luen harrastuksiin myös lötköttelyn).

Huolestuttaa. Joulu meni jo, ja pari yritystä, jotka ovat aina ennen laittaneet minulle tänne Suolakaivokselle pikkuiset lahjukset kiitokseksi yhteistyöstä eivät ole vieläkään lähettäneet mitään. Kehtaisikohan sinne soitella, että onkohan lahjani hävinnyt postissa vai onkohan joku kaapannut lahjani postihuoneesta? Vai onkohan tulossa joku synkkä talouslama ja yhteistyökumppaneilla ei ole enää varaa lahjoihini? Tätä meno en saa ikinä houkuteltua karannutta Motivaatiotani takaisin sieltä Bermuda-saarilta.

-Mörkönen-