Pitkät yöunet, kahvia, kiireetön aamupala ja lehden luku. Flunssakin tuntuu ihan pikkuisen jo helpottaneen, liekö syynä kunnollinen nukkuminen vai mikä. Tosin haju- ja makuaistini on yhä kadoksissa, kahvi on ainoa joka oikeastaan maistuu. Meni perjantaipussinkin osto ihan hukkaan, kun karkit maistuivat muhennetulle villasukalle, kuten kaikki muukin ruoka. Höh. Pitäisköhän näitä flunssabakteereja purkittaa ja alkaa markkinoida painonvartijoille tai myydä niiden dieettioppaideni, joita joku aika sitten suunnittelin, oheistuotteena. Olikin päässyt tuo liikeidea jo ihan täysin unohtumaan.

Hajamielisyydestä on muuten hyötyäkin. Unohtelen jatkuvasti perua kirjakerhon kuukaudenkirjoja ja unohtelen myös palauttaa ne aikomuksistani huolimatta postissa, joten nyt hyllystä löytyy muutama vielä lukematon kirja. - Hajamielinen ihminen kirjakerhon jäsenenä, on kätevä tapa saada kulttuurikoti: sanoi Miäs joskus. Taidanpa suunnata löytöretkelle kirjahyllylleni. Sitten karvanaamat kainaloon ja perusasentoon eli pötkölleen.

Eilisen valolistani kammotus nro 1. oli muuten iltapäivällä jo poistettu siltä parvekkeelta, kun tepastelin kotimatkalla siitä ohi. Lienee jollain naapurilla tai asunnon kanssa-asukilla palanut pinna :D

Leppoisaa lauantaita!
-Mörkönen-