Tulipas tärkeä olo. Äsken sain puhelun, jossa kyseltiin jotain galluppia varten ketä tai mitä aion äänestää eduskuntaan hengailemaan. Olen nyt mukana jossain hienon hienossa tilastossa kohdassa "ei osaa sanoa vielä-alkoi mietiskellä asiaa ja galluppihaastattelija ei jaksanut enää kuunnella vaan lopetti puhelun lyhyeen ja lähti juomaan kupin kahvia".

 Tämän yhteiskunnallisen tärkeän vastauksen annettuani poliittisesti innostuneena lueskelin taukohuoneessa vaalimainoksia ilmaisjakeluista. Kaikkien ehdokkaiden mielestä tuloerot ovat tosi inhottava juttu. Tämä vähän ihmetytti, kun yleensähän tapana on tainnut olla että uusi eduskunta tekee ensimmäiseksi yksimielisen päätöksen kansanedustajien palkkojen nostamisesta. Jos joku edustaja haluaa tasailla tuloeroja ensialkuun näin henkilökohtaisella tasolla, niin täällä olisi yksi vapaaehtoinen pienen pientä palkkaa saava, jonka kanssa on mahdollista tasailla noita tuloeroja :) Semmoista ehdokasta minä kyllä äänestäisin, joka ilmoittaisi ettei tarvitse itse niin isoa palkkaa / mahdollisia yritysoptioitaan / muita pääomatulojaan, vaan lahjoittaisi ylijäämät oikeasti tarvitseville (ja tällä en tarkoittanut itseäni, vaan ihan oikeasti minimaalisilla tuloilla sitkuttavia ihmisiä). Tosin semmoista ehdokasta ei ole vielä löytynyt.

Yksi vaaleihin liittyvä tapaus vielä. Oikeastaan tunnustus.Täällä oli joku vaalikeskustelu päivänä eräänä, pihistettiin Kollegan kanssa keskustelijoita varten aulaan kasatulta tarjoilupöydältä pullat naiseen. Pullan päällä oli voisilmä ja se maistui oikein hyvälle. Maailma ei ole täysin paha, kun pullaankin laitetaan vielä voisilmä :D

-Mörköinen-