Tänään päivällä tapahtui pöyristyttävä tapaus, jossa oli todellisen suuronnettomuuden aineksia. Onnettomuuslautakunnan puheenjohtaja tutkija Valtonen kommentoi: -Tänään kissojen rauhallisen päivänvieton keskeytti dramaattinen tapahtumasarja. Pienen kissan ollessa ohikulkumatkalla olohuoneessa kukkapöydän vieressä, kyseisen pöydän alemmalta tasolta tippui kukkaruukku. Onneksi kissavahingoilta vältyttiin. Todellinen suuronnettomuus oli kuitenkin hyvin lähellä. Kyseinen painava kukkaruukku sisälsi piikikkään huonekasvin ja olisi osuessaan voinut aiheuttaa vakavia vahinkoja. Tutkimuksen keskeytyivät, kun yleinen syyttäjä (Ihminen) saapui paikalla ja tyhjensi välittömästi onnettomuusalueen.
Haastatellaanpa vielä onnettomuuden järkyttynyttä silminnäkijää. PikkuVeikka, mitä oikein tapahtui?
No, mie kävelin tossa kukkapöydän vieres, enkä siis yhtää niiku kiipeilly siäl. Ja sit tuol ylhääl se ruukku oli ja sit tohon alas se sit tipahti. Pumsista vaan. Siihen se tuli. Multaa ja ruukunsirpaleita lens kauheesti ja sit jokapuolel oli piikkei ku se kasvikii vähä hajos. Ihan kauhiaa. Mie heti tajusin, et nyt ois voinu käydä pahasti ja selvitin sit tilannetta tolle onnettomuuslautakunnan tutkijalle. Saaks lähettää terkkui?!!
Tutkimukset jatkuvat myöhemmin. Onnettomuuspaikka on kuitenkin jo raivattu. Yleinen syyttäjä kuitenkin syyttää kissoja tapahtuneesta. Tähän tutkija Valtonen kommentoi: Silkkaa panettelua tuollaiset väitteet. Syytetyt aikovat valittaa syytteestään kissojen oikeusaputoimistoon. Vaadimme moisesta herjauksesta korvaukseksi ylimääräistä annosta kissakarkkeja ja lomamatkaa maalle.
Kissojen tietotoimisto raportoi myöhemmin asiasta lisää. KTT uutiset päättyvät tänään tähän.