Moi kaikille! Taavi ja tytöt haastoivat meiät semmoseen haastikseen, missä on idiksenä kertoa omista ekoteoista.

1236458.jpg

Lähetä tämä ruusukimppu vähintään viidelle blogi-ystävällesi tai sähköpostilla ystävillesi!
Mainitse oma päivän ekotekosi ja pyydä vastaanottajaa mainitsemaan oma ekotekonsa uusien haasteiden yhteydessä.

Myö ei olla ihan varmoi ymmärrettiinkö tätä juttua ihan kokonaan, mut tärkeeltä asialta kuulostaa toi ekolookisuus. Aika monen mei kaveri plokis tää haastis jo on, joten haastetaan kaik semmoset jotka ei oo viäl tätä haastista saaneet.

1. Myö ei matkustella ainakaa semmosilla hirmuisilla ilmalentokoneil ja autollakii vaa olosuhteitte pakosta tosi tärkeillä reissuilla, niiku maalle meno (liian harvoin) ja elläinlääkärille meno (liian ussein).

2. Myö hoijellaa peseytymine iha omatoimisesti eikä taatusti lotrata vedellä. Veikkis joskus hoputtelee suihkus lotraavaa Äippääki sillai, et huitoo tassulla (ilman kynsii) Äipän koipia suihkuverho alta.

3. Veikkis huolehtii siitä ettei ruokaa jää tähteeks ja syä kaik jämät mieluusti pois. Äippä ostelee useesti semmosta lähiruokaa ja luamuruokaa aikas paljo. (Me ei kyl olla iha varmoi mitä toi tarkottaa, mut joskus jos on mein ruokana tuoretta lihaa, ni se on vissii sit semmosta kans).

4. Äipällä on semmoset kankaiset ostoskassit ja ne on ihan mein suosikit. Niis on paljo kivempi istuskella ja antaa Äipän kannella ku muovikassis. Sit Ihmiset kantaa kans meille ruakaa kaupasta kotiin niis kasseissa, aina ku hajamiälisyyksissää muistaa ne kassit mukaa ottaa.

5. Sit myö kiärrätetään. Ihmiset keräilee pioroskii mei kakkelitkin ja kaikkia omia ruua jämiää sun muuta. Ja me kissat otetaan leikkikäyttöö kaikkii semmosii Ihmiste tavaroita iha oma-aloitteisesti.

Että tämmöstä meillä. T: Kissa Valtonen ja PikkuVeikkis