Terve! PikkuVeikka täällä. Pitkästä aikaa. Tulin toivottamaan kaikille kamuille tosi kivaa ja rentoo ystispäivää, mikä on huamenna kuulemma.

Meille ei oikei oo tippunu nettiaikaa viime aikoina, ku siäl Äipän Töissä-paikassa oli semmone orgaaninen eiku organisaatiomuutos ja Äippä on tehny kamalasti paljo töitä ja sit ku se tulee kotii nii se sanoo, et ei jaksa availla konetta, ku o joutunu koko päivän istumaa ja räpläämää tietokoneel. Et jos tein Ihmiset kertoo, et niitten Töissä-paikas tulee joku tommo organismimuutos, nii estäkää niit menemästä sinne. Piilottakaa vaik niitte kengät tai jotai. Vähänkö harmittaa ku myö ei tota hoksattu aikoinaa.

Miu nakumasuun alkaa kasvaa karvaa, mie oon oikeestaan nyt semmone harvakarvamasu. Ku karvat mahas on aikamoisia harvoja haituvia. Matokuurinkin keksi Ihmiset tos viime viikol pitää. Yäkötys sentää! MiäsIhmine naarmuntu vähäse siin rytäkäs ja yhet hanskat koki kovia, mut jotenkii taas kerra vahingos tuli mein molempien nialastuu ne ällötys-lääkkeet.

Mut ei muuta tällä kertaa. Kivaa viikonloppusta!

Terkuin, PikkuVeikka ja Neiti Valtonen