Kurmauskis kissat! Eile oli taas tosi hauskaa. Äippä järjesti meile kisuille tosi kivan ohjelmanumero. Se teki tos keitiös ruokaa ja tipautti lattialle pussillisen semmosii ohuita pötkötikkui. Spaketiksi Ihmiset tais niitä kutsuu. Ne tikut levis lattialle ja me Valtosen kans saatii jahattii niitä. Tosi hauskaa, ku semmosen tikun sai suuhu tai napakkaa tassuotteesee nii se napsahti poikki. Riehuttii Valtosen kaa nii kovasti niitte tikkusten peräs, et oltii sit iha väsyjä myöhemmi illalla. Äippäkin rupes riehuu niitten tikkujen kaa, se yritti kerätä niitä kasaa ja me nappailtii niit sen käsistä. Kivan leikki keksi Äippä! Tosin Äippä yritti ekana esittää äkästä ja sano rumii sanoja, mut sitten sitä rupes naurattaa iha kauheesti ku me oltii nii intona.
Tänääki löyty viäl jostain nurkasta niit tikkuja, päätettii Valtosen kaa jättää muutama jemmaan, nii on sit varastos hyvii leluja, jos tulee leikkikohtaus päällensä.

Tänää kävi miulle vähä nolo juttu. Yritin hypätä sohvalta ruokapöydälle ku Äippä luki siin aamul lehtee. Mut jotekii se hyppy lähti vähä huanosti ja jäi liika lyhyeks ja mie sit putosin lattialle. Mut en mie näyttäny kenellekään et nolotti, vaik Äippä nauro ja Valtonen nauro kans. Mie olin vaan silleen, et se oli ihan tarkotus ja aloin heti pestä tassuja.
Mut nyt päiväunille rentoutuun, nii oon sit pirtee ku kotiutuu toi Miäs-Ihminenkii.

380186.jpg

Terkuin, rento PikkuVeikka