Moi kaikki! Veikka täällä. Miuta vähäse rupes mietityttää ku toivoin kovasti kaikkii leluja ja muuta joululahjaks ja sit luin tuon Reetin hianon kirjotuksen,
nii kävi mietityttää et on kyllä iha kamalaa ku on semmosii kissoja joilla ei oo kotia olleskaa eikä Omia Ihmisiä eikä ruokaa yhtään. Mie mietiskelin kovasti koko päivän samalla ku askartelin (toim. huom. silppusi) tuo mein uuden pahvilootan parissa. Olin iha vakava ja en hurissukaa ainaskaa pualeen tuntii yhtää. Ei oo kivaa semmonen et toisilla ei oo kotia.
Äippä huamas sitten lehestä jutun et paikallinen elläinsuajeluyhistys kerää perjantaina jouluruakakeräystä. Ja ne ruuat menee sit semmosille kisuille jouluruuaksi, jotka asuu löytöeläinkodissa. Meillä on semmosia kisuruokapakkauksii  jääny kaappii mitkä o vahingos ostettu ja sit Ihmiset onkii huamannu et niis o kalaa mille Valtonen on kovasti allerkinen. Nii myöpä viiäkii ne sapuskat niille löytökissoille. Ja tais Äippä hommata siihe lahjapakkauksee vähä jotain muutakii herkkua kaupasta. Vähäks mie olin iloistunu ku voi tollai ilahuttaa muita kissoi. Ku miusta on kivaa et kaikki on iloistuneita eikä yhtää surullisia. Ja Valtosta ilahutti kans.
1127037.jpg
Sit Äippä rupes tuumailee et laittaa siihe pakkauksee viäl pari semmosta iha uuen verosta leluu millä myö Valtosen kaa ei olla oikei ikinä innostuttu leikki, et jos vaik joku muu kissa tykkäis leikkii niil. Siin vaihees miuta vähä arvellutti, ku tuntu et mie kyl tarviin iha kaikkia leluja ihan kamalasti...
Mut ku mie oikein kovasti asiaa aprikoin nii jäähä miulle iha hirveesti leluja vaik joistain luovunkii. Ja sinne meni lelutkii siihe Äipän kokoomaa pakettii. Eikä oikeestaa tehny yhtää tiukkaa luapuu niistä :)
Toivottavasti ne kodittomat kisut iloistuu ku saa jouluruokii ja vähäse lelui.
Nyt mie meen parvekkeelle vähä melskaamaan. Tämmöne vakavahenkine pohtiskelu on aika rankkaa ja vaatii vastapainoks vähäisen riahumista.
Terkuin, PikkuVeikka