Moi taas! Tänään miul on vesileikkipäivä, istuin jonkuu aikaa kylppäris vesipisteesä ja oottelin vettä. Sitä ei tullu. Ilmotin asiasta Äipäle (toim.huomautus:kuulostaa tältä "pirrrr-kirrr-kurrr!") ja Äippä tuli kylppärii ja joha sitä vettä alko tula hanasta. Tuli nii hyvä miäli, et aloin kehrätä iha kamalasti samalla ku roiskuttelin sitä vettä ympäriinsä. En oo viälkää keksiny miks sitä vettä ei tuu jos kissa on yksin kylpäris. Vaik kui istuis lavuaaris ja oottais kärsivälisesti.

Tein kuitekii tänä aamuna sit kaks hianoo keksintöö. Ekaks keksin, et ku tiputtaa sen lavuaarin tulpan siit reunalta sinne altaasee ni se liikkuu siin vesivirras tosi mukavasti ja sitä voi jahdata. Tätä leikin jonkuu aikaa. Sit huomasin, et ku Ihmiset käy semoses mitä ne sanoo suihkuks nii siältäkii tulee vettä. Sen jälkee ku Ihmine o aikansa lutranu siäl suihkus ja tulee pois ni sinne voi piäni kissa mennä jahtaamaa vettä. Tosin se ei oo yhtä kivaa ku siin altaas leikkiminen. Äippä kerto, et Valtonenki tykkäs piänenä vesileikeistä. Mut sit se kerran huomas et sen häntä kelluu ja sai hirvee hepulin siit ja ei sen jälkeen oikei enää innostunu vedestä.

Vesileikit on sit hauskoi. Mut Ihmiset hei! Se ei tarkota sitä et miut vois taas pestä. Pesu on vesikidutust ja sil ei oo mitää tekemistä sen kaa et mie tykään leikkii vedellä.

Terkuin, PikkuVeikka

PS. Huomasin muute yks päivä et miu hännän alta on häviny pallukat. Mihihä ne on joutunu, liittyyköhä tää siihe ku käytii sen tyhmäpyhmän elläinlääkärin luona ja ei saanu syyä piiitkää aikaa. Mut kyl ne varmaa kasvaa takasii jos vaa mie syön oikei kovasti.