Iltaa taasen kaikille! Valtonen täällä raportoimassa. Iha ekaksi kiitoksia hirmusesti kaikille tosi ihania kannustavia ja lohduttavia kommentteja meille laittaneille kavereille. Kiitos kun ootte hengessä mukana kamut!  Myö ollaa iha liikuttuneita.
Ihmiset kävi sit hakees PikkuVeikan kotiin ja mitää selkeetä syytä Veikkiksen sairastukselle ei ollu löytyny Elläinlääkäris. Nyt hoitona on antipiootteja, pahoinvoinninestolitkua ja kipulääkettä. Kipulääke on kuulemma jytky vahvaa, Äippä ei saanu apoteekist ees reseptii mukaasa. Mut toivottavasti auttaa ja Veikkiksee ei koske, ja jos toi antipiootti-niminen litku vaik ehjäis PikkuVeikan. Myö annettas mitä vaa tääl et Veikkis taas leikkis ja haluis olla kisupainii ja tiputtelis tavaroita alas hyllyiltä ja repis leluja ja ruinais kisukarkkei.
Torstaina taas ois Ihmiste soiteltava Elläinlääkärille ja varailtava joko kontrolliaika, jos Veikkis on parempi ja jos ei Veikkis oo parempi olivat Elläinlääkärit sitä mieltä, et sit ei oo oikein muuta mahdollisuutta ku et PikkuVeikka joutuu leikkauksee, mis tutkitaa mikä se siel masus oikein on. Mut toivottavasti lääkkeet ehjää PikkuKatin.
Äippä kävi hakees päiväl mein vanhoja suasikkiraksui eläinkaupast. Ne o semmosii herkkuraksui mitä ei olla saatu aikoihi kun meil kisuik alko vähä toi paino nousta (johtui siis turkin pörheydestä, mut ihmiset ei tajunnu sitä). Ku nyt on tärkeintä, et saahaa Veikkis syömään iha mitä vaa ruokaa. Ja semmone hyvä merkki tuli, et ku Veikkis tuli kotii nii se kävi iha ekaks rouskuttelees muutaman niit herkkuraksui. Oltii kaikki tosi iloistuneita. Jos tää tästä iloksi viäl muuttuis.
Terveisin, Valtonen