Morjensta taas! Veikka täällä.
Tultiin myöhää eilisiltana takas kotio ja ollaan Valtosen kans ihan reporanka-väsyjä taas. Maalla tuli riehuttuu nii sisäl ku ulkonakii. Ja tavattii siäl uusii kissatuttavuuksii. Ekaks tiätty siäl hengaili se naapurin raitalline tyyppi, mie vähä leikin semmosta hippaleikkii sen kaa ja Valtone anto sille hatkat loppujen lopuks, ku se oli sillai et se mein piha ois niiku sen reviirii.
Sit sinne ilmesty iha älyttömän iso punanen kissa. Se oli isompi ku mie ja Valtone yhteesä. Sen kans ei oltu samaa aikaa pihal, mut me oltii tosi rohkeita ja komenneltii kuistin ikkunan takaa sitä poistumaa välittömästi mei pihalta. Se oli kyl aika röyhkee kolli, ei uskonu mei kehotuksii vaa jäi jokskii aikaa lorvailee siihe rappusille.
Sit mie putosin taas puusta. Äippä ulkoili miu kaa sillo ku perjantaina mentii maalle ja mie syäksyin yhtee puuhu. Sit valjas takertu yhtee oksantynkää ja mie vähäsen hättäännyin. Rimpuilin ja tipahin valjaitte läpi. Arvatkaas mitä? Äippä sai miusta kopin. Sit ku se sai ne valjaat alas siält korkeuksista myö jatkettii ulkoiluu, mut kierrettii semmoset tuhmat puut, mihi voi piäni kissa jäähä pulaan, kaukaa.
Oli kyl onnistunut viikonloppu. Saattaa myähemmi irrota vähäse runouttakii. Nyt mie meen lavuaariin nukkuu. Se on moikka!
Terkuin, PikkuVeikka
671738.jpg
Laitetaas tähä tämmönen vanha ApinaPapinan käsittelykuva, ku mei tietsikas tai sit kameras o jonkuulainen ropleema ja uusien kuvien siirto ei meinaa onistuu.