Mörkönen on kärttyinen ja ärsyyntynyt. Tietotekniikka on selkeästi liittoutunut Mörköstä vastaan. Kaivoksella työntekoon liittyvät ohjelmat kaatuilevat ihan silkkaa ilkeyttään tai ainakin mietiskelevät ikuisuuden sisäänkirjautumisvaiheessa, onko noilla tunnuksilla kirjautuva tyyppi nyt ihan oikeasti tulossa sörkkimään tätä ohjelmaa. Kotikone taasen kieltäytyi yhteistyöstä, kun yritin tehdä etäopiskeluna suorittamani kurssin tehtäviä. Ei tainnut konetta kiinnostaa talousasioiden jännittävä maailma. Plokiinkaan ei eilen päässyt marisemaan.

Ärsyttää myös jumalaton hehkutus siitä kun joku tyyppi voitti ilmeisesti jotkut autokisat. Juippi ajoi vähän kovempaa kuin muut juipit, tarviiko sitä nyt ihan joka tuutista toitotella ja jauhaa. Kyllästyttää. Joku aika sitten kävi pikkuriikkinen mini-ihminen kylässä osastollamme. Ei siinä mitään, kivahan tuota oli ihmetellä. Mutta kun muutaman päivän kuuntelee kyselyjä milloin aikoo Mörkönen lisääntyä, alkaa ärsytyskäyrä kohota jo tähtitieteellisiin lukemiin. Pinna palaa, päreet kärähtävät (siitäköhän se ilmastonmuutos aiheutuu?) ja humpparadio soi taustalla. Murrrr!!!

Ja kaksi ärsyyntymistä vähentävää valopilkkuakin on osunut tälle viikolle. Ensinnäkin uimahallissa oli iltana eräänä niin tyhjää, että saatiin Miähen kanssa ihan oma rata käyttöömme ja pystyi uimaan ihan kunnolla, ilman että ärsytyskerroin olisi kohonnut tai mielessä pyörinyt kertakäyttösingon hankinta.. Tämä on äärimmäisen harvinainen onnenpotku, sellainen "ehkä noin kerran vuosisadassa-tapahtuma". Toinen valopilkku on se, että kauan kaivattu perjantai on vihdoin täällä. Vaikka pari päivää sitten, en millään uskonut sen koskaan saapuvan. Huh huh ja leppoisaa viikonloppua kaikille!

-Mörkönen-