Morjens kaikkis kisut! Taas on kaikkea jännää meneillää, paitsi Ihmisillä, kun ne vaa raahautui taas sinne Töihin-paikkaan. Valtonen on tosi iloistunut ja vähä ollakseeki kun sen valokuvatuksia on Reeti-kollin tekemässä ältsin hianossa Mimmikalenterissa. Nyt Valtonen suunnittelee, et mihin seinälle se kalenteri tulis (kunhan MiäsIhminen saa otettuu siit värillisen tulosteen).

996663.jpg

Semmonen ihme homma on kans sattunut, et joku on kylmistänyt ton mein parvekkeen. Siel ei voi olla kovi kauaa ku meinaa tassut ja nenä paleltua. Valtonen kyl tarkenee olla siä aikas kauan kun sil on nii paljo pörheempi turkki ku miulla, mut miepäs ratkasin tän homman sillai et juokseen eestakas sisälle ja parvekkeelle. Ihme juttu kyllä, et mistä se kylmä tollai ykskaks löys partsille.

Semmonenkin jännä juttu on, et löysin semmosen raamikkain kollikisan tualt Viisikon lokista. Vähänkös mie ootan et Äippä tulee kotii mittailee kuin iso PikkuVeikkiksesta on tullut ja pääsen osallistuu tohon kisaa. Jännittää jo aikas kovasti. Vaik oonha mie jo aika raamikas ;)

899050.jpg

Kivaa viikonalkua kaikile! Ja kollit mukaan kisailee :) Terkuin, PikkuVeikkis