Terve. PikkuVeikka täällä. Tänään on sitten taas se tyhmäpyhmä päivä, kun ihmiset riehuu ulkona semmoste räiskyvien ja pamahtavien rakettijuttujen kanssa. Valtosesta tosin ne pommit on vaa jänniä, mut mie en tykkää yhtää ku ne pitää nii kamalaa ääntä. Viimeeks menin vessaan kisuvessaan nukkumaan, sinne ei näkyny väläyksii eikä iha nii kovasti kuulunu pamahtelu. Aika höperöitä nuo ihmiset, viskelisivät enemmi ilmaa jotai äänettömii juttuja, vaik lumipalloja ja välkyttelisivät vaik taskulamppuja jos ny iha pakko on jotai valojuttusia välkytellä.
Joulu oli paljo hauskempi, oltii tosi monta päivää maalla ja miekii kävin vähäse ulkoilees vaik masu on melkei naku vieläkii ja ulkona oli sitä lumijuttua. Mut ulkoilin kuiteskin ainakii viis minuuttii. Oon mie vaa aika äijä, vaik maha onkin karvaton.
Kaikista parasta oli kun purettii niitä paketteja, papereis oli tosi hauska möyhytä ja sit meil kisuille tuli kans lahjus. Namusia ja pari uutta tosi hauskaa lelua.  Tuli juoksettuu kovasti paljo, ja pari päivää meniki iha vaa nukkues ku tultii kotii. Äipällä on viel loppuviikko lomaa sieltä tyhmästä Töissä-paikasta ja ollaa porukalla rentouduttu soffalla.
Tänää oli hauskaa kans, Äippä sai Miäs-Ihmisen äitiltä karpaloita ja se putsaili niitä ja mie autoin tosi kovasti. Tosi välil riehaannuin jahtaa yhtää kuivaa karpaloista pitkin lattiaa ja se oli vissii Äipästäki tosi hauskaa ku se rupes kans jahtaa sitä marjaa. Hih, paljo hauskempaa ku paukkuvat rakettijutut toi karpalojahti.
Semmoneki hauskuutus oli täs yks päivä, ku toi Miäs-Ihmine toi sen ihanan haisuset työvaatteet kotii pesetyksee ja mie sain ekaks möyhii niissä. Mie vähäse höperryin ku ne vaatteet haisutti nii hyvälle, Äipän Töissä-paikassa pitämät vaatteet ei haise yhtää nii hyvälle. Vaatteissa möyhiminen on tosi hauskaa. Kantsii koklata, jos ette oo ikinä testaillu.
2191025.jpg
Mut nyt mie meen raksun syäntii.
Toivotamme kaikille oikei kivaa uutta vuotta ja tätä vuuen viimosta päivää!
Terkuin, PikkuVeikkis ja Neiti Valtonen (sekä Ihmiset)