Iltaa kaikile! PikkuVeikka täällä. Meille tuli tänne vähä niikus kesä ja oli tosi lämmin ulkoilla ku käytii maal viikonloppusena. Iteasias oli nii kuuma, et mie siirryin iha sovinnol leikkimää sisätiloihi. Aurinko porotti ja Valtone ulkoili nii kovasti, et se meinas pökertyy ku ei muistanu syyä eikä juua. Miulle ei oo kyl ikinä käyny nii etten ois malttanu syyä.

Ihmiset sit toi äkkiä Valtosen sisälle juamaa. Mut ei Valtone ois millää malttanu olla sisäl. Kova kissa ulkoilee toi mei Valtoinen. Mie arvostan oikeestaa enempi sisällä leikkimistä ja puuhasteluu, se ku ei oo nii rankkaa ku ulkoilu.

Äipäl on semmone pisnes ku kirpputori. Ei siäl kirppusia ole, mut muute hyvä pisnes. Äippä on hinnotellu kovasti tavaroita täs kotona ja mie oon auttanu iha kamalasti. Hinnoittelu on sit ältsin kivaa, melkei kivempaa ku ikkunanpesu! Äippä on kantanu vaatteit, kirjoja ja levyjä ja kaikkee sälää iha urakalla sinne kirpputoripaikkaa ja saanu jo monta rahaa, millä voi ostaa vaik kisukarkkei miulle. Vähä kyl Äippä ihmetteli ku joku oli varastanu siält kirpparilt semmose tosi halvan rihkamakorun. Et jos oikeesti oli noi korun tarpees ni kyl myö ois voitu antaa se sille joka sen vei. Hassuja ihmisiä!

Pistetääs viäl vanha valjastestaus kuvatus tähä. Mei oikee tiatokone otti ja meni rikki ja uutemmat kuvatukset on sil koneella. Joututaa nyt naputtelee täl Miäsihmise kannettavalla.

Oikei keväistä viikonalkuu kaikille! T: PikkuVeikka

484303.jpg