Ihana herätä ja havaita, ettei ole kiire minnekään. Miäs lähti reippaasti mökille piipun kasaukseen ja me karvanaamojen kanssa käännettiin kylkeä melkein yhteentoista asti. Pärjännee yksillä päiväunilla tänään :)

Päivän suuret tavoitteet ovat raahautua suihkuun hiustenpesuun ja leipoa jotain hyvää pitkästä aikaa. Jos vaikka tekisi sämpylöitä tai kaurakeksejä. Mikään ei voita tuoreita sämpylöitä, joitten päälle sipaisu rasvaa sulamaan...njam njam. Ei ole se dieetti-epidemia vielä tarttunut, hyvä hyvä.
Kaverikin soitteli ja pyyteli kaupungille pyörimään, kerroin sämppysuunnitelmasta ja se ilmoittikin tulevansa tänne parin tunnin sisällä kaffelle.
Sämpyistä tuli semmoinen juttu mieleen, että mikähän kirous meidän keittiössä on. Leivoskeluohjeessa saatetaan sanoa määränä noin 20 kpl sämpylää (tai ihan mitä tahansa leipomusta vaan) ja minä saan samalla taikina määrällä just hädin tuskin 10 kipaletta aikaiseksi. Onkohan minulla ronskimman kokoiset sämpyt vai mistä moinen?

Päivän toinen ihmetys, suihkusaippuamönjäpurkissa on teksti " jopa 30% pehmeämpi iho". Ai siis mihin verrattuna? Mitenkähän tuokin on tutkittu, ei tietääkseni minulla ainakaan, mutta onko ollut joku testiryhmä, jonka nahkaa se tutkija / tutkimusryhmä on hiplannut ennen ja jälkeen tuotteen käytön. Ja todennut: "Hmmm...ihosi tuntuu selvästi 30% pehmeämmältä".

Pikkukatti meni just ohi pölyhuiska suussaan, on se kiva että nuo lapset auttavat kotitöissä! :D

Leppoisaa lauantaita!

-laiska leipuri Mörkönen-