Polgalta tuli meemi-haastista. Näihin on aina hauska vastailla :)

 

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
 Enpä ole tullut laskeneeksi, olisikohan jotain parisataa.

2. Miksi aloitit kirjoittamaan omaa blogia nettiin?
Ööö… Teki mieli kirjoitella jotain. En muista tarkkoja aatoksiani, saattaa olla etten ole ajatellut asiaa sen kummemmin.

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?.
Kookle, työjutskia, luen lehtiä, lokilista, vuodatus, ilmatieteenlaitos<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


5. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)
Ei ole.

6. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?
Enklantia, ruåttia, venäjätä ja vähäsen saksaa, latinaa ja epsanjaa on tullu joskus opiskeltua. Tai ainakin olen ollut joskus fyysisesti läsnä tunneilla joissa noita on opetettu. Ymmärtäminen sujuu vielä jotenkin, ymmärrettävän puheen tuottaminen onkin työläämpää.

7. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?
Mitä milloinkin. Uutisia, dokumentteja ja kaikenlaisia typerää. Paras ohjelma kautta aikain on ollut selviytymisopas, jossa kerrotaan miten voi pelastautua kaikenlaisista kiperistä tilanteista. Kuten vajoamasta lentohiekkaan tai joutumasta krokotiilin lounaaksi. Tämmöistä tietoa on hyvä olla hallussa esimerkiksi iltalenkillä.

8. Hissi vai portaat?
Portaat. Suhtaudun varauksella hisseihin. Jos hissi jumiutuisi, niin tuskin happi loppuisi tai nälkään ja janoon ehtisi nääntyä, mutta mitä suurimmalla todennäköisyydellä iskisi ihan karmea vessahätä.

9. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat?
Kaikki numerot ovat mukavia. Pyörittelen numeroita Kaivoksella ja numerot tottelevat kiltisti, eivät mukise vastaan tai märise turhista.

10. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa?
Haastanpa kaikki vastaamaan, ketkä ovat halukkaita.

 

-Mörkönen-