226444.jpg

Yäks. Tänää oli tosi paha olo ja piti ykätä karvapallo toho eteisen lattialle. Ihmine ei kyl ollu yhtää äkäne, sano vaa et oon hyvä kisu kun juoksin hirmuisella vauhdilla sohvalta eteiseen heti, kun alkoi ykättää.
Sit menin juomaa kylppäriin sijoitetusta kissojen virkistyspisteestä (siis lavuaarista, toim.huom) vettä, ni mun varvas jäi kii yhtee semmosee reikää mikä on siin virkistysaltaan pohjas. Mul on joskus ennenki jäänyt varvas kii siihe, ei siis vaan kynsi vaan koko varvas, ja se ei oo kivaa. Hälytin heti ihmisen paikalle, mut ehin sit nykästä varpaan ite irti. Viimeeks ihmine joutu auttamaan saippuaveden kans.
Aika kova päivä tänään.
Mut ei nii paha sentäs ku ton kuvan ottamispäivä. Sillo me mentii johonki pahan hajuisee paikkaa ja sit en muistakaan mitää. Heräsin kotona ja oli tosi ällö olo ja mul oli tollanen verkkosukkapuku ja tötsä päässä. Se oli iha kauheeta. Ei huvittanu tehä mitää muuta kuin nyhjöttää ihmisen sylissä.
Ihmiset puhu et toi Pikkuveikka viedää sinne samaa paikkaa kunha se vähä kasvaa viäl ja siitäkin tulee steriili...eli se varmaan tarkoittaa et siitä tulee yhtä fiksu kun minusta. Saa nähä saako Veikkaki tollasen tötsän, sit sitä pitää kiusata, ku se häiritsi tänää minua ku oli huono olo.
Nyt pitää lopettaa, ihminen lähtee savuamaan partsille.....