Terve kaikki! PikkuVeikka täällä. Äipällä alkoi vihtoin ja viimein kesäloma. Ja heti alkajaisiksi Äippä järjesti kaikista hauskinta hauskuutusta pienelle kisulle mitä voi olla. Tai siis maallaolon jälkeen hauskinta.
Alettiin nimittäin pestä ikkunoita. Se on oikeesti iha superhauskaa!
1227595.jpg
(Kuva viime vuoden pesuhetkestä)
Ekaks Äippä piti meille alkuverryttelyn ja juaksetti miuta lelun perässä ainaski tunnin. Valtone oli kaapin pääl tyänjohtajana, mut se kyl nukahti jo täs alkuverryttely vaihees. Äippä sano, et jos mie vaik oisin leikin jälkeen niin väsy etten jaksaskaan auttaa, niin voisin käyä vaik nukkuu. Höps! Kun on nii kivaa puuhaa ku ikkunanpesu nii ehä mie sillo malta nukkuu.
Jostai syystä Äippä haluu pestä ikkunoitte ulkopuolet sillo ku myö kisut ollaa maalla, mut kyl nois sisäpuolten pesuskin kesti hauskaa vaik kuin. Mie aattelin, et oon vesivastaava ja räiskyttelin ja polskuttelin vesiämpäris tosi ahkerasti. Tuli samal vähäse pestyy lattiaaki (ja huonekaluja ja seiniä). Sit läämin tassuil kovasti ikkunaa (ku Äippä unohti antaa miulle pesurätin tai lastan) nii korkeelta ku vaa suinki yletin. Mie olin nii iloistunu et välillä piti juaksettaa ympäri olkkarii, tassut sutii parketil aika hassusti ku ne oli iha märät. Ja välil juaksutin Äipän semmost kuivausrättii ympäriisä, aattelin et se kuivais paremmi ilmavirras ku sitä juoksuttelee kovalla vauhilla. Äippäki oli kovasti iloistunu tästä hommasta, sitä nauratti iha kamalasti. Ja oli se kyl varmast iloistunu ku mie nii kovasti autoin.
1230650.jpg
(Hyvää jälkee kyl saatiiki aikaseks, viäl hianompaa ku täs talvises peilin pesu urakassa).
Kyl se vaa on kumma ku Ihmiset pesee ikkunoit nii harvo. Mie voisin tehä sitä vaik joka päivä.
Kivaa ja puuhakasta kesäviikko kaikille, mie lähen kattoo viäläks jossai vois viimestellä tota siivoushommaa muutamal tehokkaal tassunpyyhkäsyl.
Terkuin, PikkuVeikkis