Terve! PikkuVeikka täällä! Kyllä on kivaa ku kevät tulee. On ollukii taas kiirettä ja kaikkee hauskutta. Päästii viikonloppuna maalle ja siäl oli lumi vähentyny tosi kovasti ja ulkoiltiiki pitkän aikaa. Kaikista parasta oli kun löysin ihan valtaisan hianon kuralätäkön. Kävin siäl tassuttelees ja Äippä rupes vähä mekastaa ku ravistelin tassui ja sitä kuraa lens Äipän päälleki. Hassua :) Mut pitäähä miu ravistella tassut jos ne on kuraset, ettei vaa tuu pesukitutusta.

Valtonen istu koko päivän (paitsin ulkoilun ajan) yhen kiintoisan kolon viäres. Se kolonen on semmoses ulkoeteisessä tai oikeestaa kuistin oven pieles. Valtone oli ahkera ja kyttäs koko päivän, et josko siält kolosest tulis joku. Ei raukka ehtiny nukkuu ees päikkäreitä. Mie taas juoksetin iha kamalasti siäl sisälläki ja seurasin kaikkii ihmisii. Yritin välil mennä auttaa Valtosta siin kolon kytistelys, mut Valtone ei järi kovast ilahtunu miu saapumisesta ja anto korvatillikan miulle. Valtosen miälest miu kehräys-hurina pelotteli vaa sitä tyyppii joka sielt kolost ois tullu. Hmm, voi se olla niikii mut ei siäl lokosesta kyllä tullu ketään, vaik mie en ollukaan hurisees siin eessä.

1208686.jpg

Eiline päivä meniki sit enimmäksee nukkues, ku oli kaiken puuhastelun jälkee tosi väsy olo. Kisukarkkei jaksoin kyl käyvä pyytelees Ihmisiltä välillä. Tarttee kyl taas mennä nukkuu, et oon sit tosi pirtee ja reipas ku Äippä tulee kotii.

Terkui, PikkuVeikkis