Vastoin kaikkia ennakko-odotuksiani viikko mennä mateli eteenpäin ja alkoi loma! Mieli on hyvä, edessä 10 päivää pelkkiä mukavuuksia. Tänään oli kyllä sentään yksi vuoden mukavampia työpäiviä, kukaan ei edes kehittänyt mitään ärhentelyä...olisiko oikeasti ihmisillä jotain paljon puhuttua joulumieltä havaittavissa?

Tosin aikajatkumossa olevan vääristymän takia tulevat kymmenen päivää suorastaan kiitävät eteenpäin ja kohta huomaan, että onkin jo ensi vuosi ja vuoden ankeimmat ja kiireisimmät Suolakaivos-viikot edessä.
Kenelleköhän tuosta vääristymästä voisi valittaa? Jokin korjaus siihen asiaan pitäisi saada. Ei ole korrektia, että lomaviikko viuhahtaa ohi kuin Pendolino ja tavallisen työviikon aika on äärimmäisen hidasta ja pysähtyy välillä kokonaan. Samoin yöaika. Yöllä aika vaan katoaa, laittaa silmät kiinni ja bling! yhtäkkiä onkin mennyt muka 8 tuntia ja pitää taas herätä. Joku varmaan pihistää aikaa öisin. Sama joku palauttelee tuota pihistämäänsä aikaa noihin työviikkoihin. Joskus jossain palaveerauksissa tuntuu ettei aika kulu, vaan sitä tulee jostain lisää koko ajan. Niin, että näistä aika-asioita hallinnoiva taho, tiedoksi vaan, että aion tehdä sinulle valituksen kuluttaja-asiamiehelle!

Mutta nyt Mörkönen käy nauttimaan kallisarvoisesta lomastaan.
Rauhallista ja onnellista joulua kaikille, ja oikein leppoisia vapaapäiviä niille jotka eivät joulu vietä!

-Mörkönen hetkisen vapaalla jalalla-