PikkuVeikka tääl taas! Valtosella oli tänää paha päivä. Ekakskii ne riiteli Äipän kaa. Valtone meni yhel hyllyl mihi on kissoilta pääsy kielletty ja alko tönii tavaroita sielt alas. Äippä komens Valtosta ja nosti Valtosen alas siält ja sit Valtone suuttu ja näykkäs Äippää. Ei kyl kovaa, mut kuiteskii. Mie olin iha järkyttyny ku ei Äippää saa purra ees leikillää. Sit Äippä suuttu Valtoselle ja äris sille ja Valtone meni tosi nolona piiloo nurkkaa. Ja Äippä ei ottanu ees Valtosta parvekkeelle mukaa.
Mie sit menin pyörii Äipän jalkoihi ja kehräsin kauheesti. Selitin vaa Äipäl et mie oon iha kiltti kisu ja miulle ei saa olla vihanen. Äippä piti miuta vähä aikaa sylis ja sit Valtone tuli kans sohvalle ja räppäs miuta tassulla päähä ja puri miun häntää. Se koski aika kovasti ja mie vinkasin, enkä menny mukaa kisutappeluu. Valtone tuli sit uuestaa paikalle puree ja räppää miuta taas tassul ja sano, et mie oon iha nössö. Miuta pelotti, ku Valtone oli nii kärtty ja meninÄipä taakse piiloo. Sit Äippä pisti Valtosen vähäks aikaa koppaa jäähyle. Vähä aikaa ku se oli siäl kopas rauhottuus, ni sit Äippä laski sen ulos ja Valtone oli iha ku eri kissa. Se pukkaili Äippää jalkaa, kävin sen sylis pyörähtääs ja tuli sit miu viakkuu sohvalle ja vähä pesi miun korvaa. Nii et ei myö ola enää riidoissa. Mut o aika pelottavaa ku toine tollai suuttuu.
Mut en mie kyl oo mikää nössö, vaik mie kehräänki koko aja. Ja pelkään vähäse korkeita paikkoi. Mut ei kaikie tartte uskaltaa kiipeillä hirmu korkeel. Ja oha se kehrättävä ku o vaa ain hyväl tuulela. Nii et mie siis oo nössö-mössö. Uskalan laittaa yhen nolon kuva Valtosest tähänkii, vaik se o kieltäny ton kuvan käytön.
361623.jpg
Valtone stre...steriloinni jälkee ja tosi nolo verkkosukkapuku ja tötsä. Khihhiihhiihiii..(kisukikatusta).
Terkuin, PikkuVeikka