Terve kissat! Mä oon täs vähä mietiskelly. Ois jo korkee aika taas mein kissojen päästä maalle. Alkaa jo mälsistyttää tää tavallinen oleminen. Ulkonakii on nii kylymä etten oo viittiny hirveesti vaatii ees pääsyy parvekkeelle. Ja sit tänää Ihmine luikahti sinne pari kertaa ilman mua. Se selitteli kovasti, ettei ottanu mua mukaan kun kummiskin haluisin heti sisälle. Höh, Ihmiset ei kyl oikein tajuu kuin tärkeetä on tehä edes pikainen valvontakierros vaikka sitten haluaisikin pikaisesti takaisin sisälle.
Toinen mälsä homma on se, et Ihmine keksi et on mein matokuurin aika. Tosi rasittavaa, kun joutuu kauheen tarkkaan nuuskutteleen kaikki ruuat ja herkut ettei niihi vaa on sekotettu mitään yäkkis-matolääkettä. Suostuin sit lopulta syömää sen yökötyksen vaniljajätskin seassa. Veikka taas veteli lääkkeen lusikasta veteen liuotettuna. Ihme katti kyl on toi mein Veikkis.
Niin, et kyl vois taas matkustaa maalle. Jos sinne tilais vähempi kylmää säätäkii nii pääsis oikein kunnolla ulkoilee. Voisittekos Ihmiset järjestää tämmöistä, jos piäni kissa oikein kaunisti pyytää. Kyl hyvään lemmikki - omistajasuhteeseen kuuluu et järkätään kissoille kaikkee kivaa, vai mitä?
Terkuin, Kissa-Valtonen

405265.jpg