Saapuihan se vihdoin ja viimein perjantai. Vaikka usko oli jo mennä. Viikko löntysteli eteenpäin hitaasti kuin nälkävuosi (ei sillä että olisin pahemmin nälkävuosia kokenut ;) , mutta nyt on löytökisujen joululahja viety ja hankittu vielä viikonlopun elintarvikkeet.
Ensi viikko pitäisi vielä jaksaa ja sitten on melkein puolitoista viikkoa lomailua ohjelmassa :D Totesin olevani ihan oikeasti loman tarpeessa, kun evästellessäni taukotilassa tein ristikkoa ja raapustelin siihen Kaivoksen työntekijöiden nimiä. Siis vihjesanana oli Mähönen (nimi muutettu), jolla ristikon tekijä oli varmaan hakenut takaa erästä kuuluisuutta, mutta tungin siihen Ension (nimi muutettu), kuten Kaivoksen eräs osastonjohtaja. Ihmettelin vielä kovasti, kun ei se nimi millään olisi siihen kohtaa sopinut. Selkeästi aivosoluni ainokainen, järkikultani järin vähäinen suorastaan kirkuu lomalle.
Näytti siltä, ettei löytökisujen ihan joulusta ihan ruuaton tule. Muutkin kuin meidän porukka olivat kiikutelleet purkkeja ja pusseja keräykseen. Ei nyt ehkä ihan valtaisia määriä, mutta sen verran, että kävi mielessä ettei ihmiskunnan keksiminen ehkä aivan täysin järjetön tuuma ollutkaan. Löytyy sentään väkeä, joka jaksaa välittää. Ja täydet pisteet eläinsuojeluyhdistyksen väelle. Hienoa työtä teette!
Nyt perusasentoon soffalle.
Rentouttavaa viikonloppua!
-Mörkönen-