Ihan epistä. Kaikki.Valtone o päässy Äipän eiku siis Ihmise kaa monta kertaa parvekeele tekee lumitöitä. Valtone pompii ja tamppaa siäl ja kaivelee tuneleita. Mie en pääse mukaan, ku ei osaa ola valjaissa ja on ihan pentukarva viel. En mie oo mikää pentu enää. Olen jo monta kuukauta vanha!
Sit o iha epistä kans se, et varasin sylipaika heti ko Äippä tuli kotii ja sit se lähtiki johokii kylää melkei heti. Vaik oli miun sylivuoro.
Sit keljuttaa viä se, et Valtone löi miuta tassulla päähä. Mie vaa vähä roplasin ja maisteli sen häntää. Mut toi Valtone o semmone, ettei sen häntää saa koskee. Miut ei haitaa vaik miun häntää joku räpläiskii. Et on kyl ihan epistä suuttuu tommosesta.
Semmonen juttu on kans epistä, et Valtone pääsee yhen just hyvän kaapin ylimäle hyllyle ja miut ei kukaa nosta sinne. Alahyllyt on ihan tyhmäpyhmii.
Tänää ei saanu ees kisukarkei, ku miul o kuulema ollu maha sekasii. No, ei kai pieni paha haju ny haittaa. Mut tavisruokaa vaa piti syyä.
Et on kyl ollu ihan vaa epistä koko päivä. Mie meen ny koppaani mököttää enkä tuu ikinä siält poies. En kyl hurisekaa ikinä.
- Veikka-kolli -