Lemmikki-ihmisemme on viime aikoina olleet niin väsyneitä ja vähän kärttysiikin, joten me kissat päätettiin ilahduttaa niitä. Ihmiset häviävät päiväksi jonnekin töihin (vaikka se onkin ihan hölmöö, kun kotona niil ois mahdollisuus viettää aikaa hyvässä kissaseurassa), joten sillä aikaa me valmisteltii kaikennäköstä yllärii niille.

Ihan ensiks me koristeltiin vessapaperista askartelemillamme lumihiutaleilla koko asunto, tuli heti paljon ilosempaa. Sitten me hoidettiin yks kukkanen, siitä tulikin paljon pirteempi kun karsittii turhia lehtiä. Tämän jälkeen pestiin keittiön lattia, pesuämpärii meil ei ollu, joten kaadettiin toinen vesikuppi sinne.
Sisustusta muokkailtiin vähän trendikkäämmäks sijoittamalla sohvatyynyt lattialle, siihen sit vois väsyny ihminen heti kotii tultuaan kupsahtaa makoilee ja niitten lumihiutaleitten lisäks koristeltiin kotia viäl kirjahyllyn päällä olleilla kuivakukilla.
Isokatti oli just tiskialtaassa pulloharja suussa aloittelees tiskaamista, kun toinen ihminen tuli kotiin.

Ja arvatkaas mitä?!!?? Se kiroili, mulkoili meitä ja tunki kaikki tavarat takas entisille paikoillee. Ja lumihiutaleetki se korjas pois. Ihmiset on sit outoja. Ja ankeita. Ei ees kiitosta saatu, vaik koko päivä pakerrettii ja yritettii olla avuks. Pyh.

Terveisin, Iso Möhkö ja Pikku Käppänä