Terve Jolupuki ei ku siis Joulupukki. Se on PikkuVeikka täällä. Ihmiset sanoi, että on tulossa semmoinen kun joulu ja mie aattelin vähäse kirjottaa ku sie kuulemma tuot lahjoja.

Ekakskii miu pitää mainita, et oon ollu tosi kiltti kisu. Se tipahtaneen viherkasvin tapaus oli silkka vahinko, samoin se revitty-päivän-posti-juttu. Ja muutama muukin hassu tapaus on olleet iha vaa vahinkoja. Semmosiahan aina välillä sattuu kaikille. Mie oon auttanu kovasti Ihmisiä kaikis kotihommis ja oon ollu kans kiltti Valtoselleki. Mitä nyt vähä joskus alkanu kisupainimatsin vaik Valtonen on ollu kauneusunilla. Muutenkii oon ollu tosi reipas ja iloine ja harrastanu runouttaki tosi kovasti. Joskus niikii reipas ja ahkera, et Ihmiset on sanonu; kävisit ny Veikkis vaik nukkuu välillä!

PikkuVeikkis olisi kovin iloistunut, jos saisi joululahjaks: leluja (niitähä ei koskaa voi olla liikaa), varsinki semmonen Haisurotta III ois aika kiva, ku ekalta irtos jo nahka iha kokonaa ja toineki alkaa olla jo aika hauraas kunnossa ja ei enää vingu kunnolla. Sit uuet nahkahiiret ois tervetulleita, ku entisillä ei oo enää häntiä, ku Valtone on jo irrottanu ne kaiki. Toinen lahjatoivomus ois ruaka, varsinkii kaikkia kisukarrkkei saa tuua ja kalkkunafilettä kans. Sit mie toivoisin kans, et Ihmiset ja Valtone ois kans jatkos enempi leikkisii ja jaksais puuhailla miun kanssa kaikkee jänskää. Semmone toivomus ois viäl et Äippä ehtis nukkuu viäl useemmin miun kans, sillai et mie saisin olla iha Äipän vieres ja hurista kovasti enne ku nukahan. Se on ihan parasta.

Ai nii...sit mie tarviisin ihan hirveän karmean kamalasti uutta laatikkoo mis voisin istuskella ja leikkii, ku miu entinen pahvilaatikko ei oikei kestäny pientä pureskeluu. Ei miula sit muita toivomuksii ookaan. Paitsi en mie yhtää pahastu jos tulis vaik uus tosi ison iso kiipeilypuu. Mut kiva jos jaksoit Joulupuki lukee tän kirjeen. Hei hei!

Terveisi, PikkuVeikka

913730.jpg

"Ai mite nii miulla on jo ihan tarpeeks leluja?"