Hellettä riittää. Vähempikin riittäisi ainakin Mörkösen tarpeisiin. Se Joka Ilmoja Säätelee harrastaa kyllä omituista ja ilkeämielistä huumoria. Ne Kollegat, jotka hinkuvat ja vinkuvat helteen perään ja nauttivat kuumasta ilmasta, saavat viileät ja sateiset lomailusäät. Minä, joka en kestä kuumuutta saan vastaavasti lomasääksi kesän kovimmat helteet. Sama on toistunut jo useana vuotena riippumatta siitä missä kuussa sitä lomaa tulee pidettyä. Kovin on ilkeämielinen säiden säätelijä ;)
Onneksi Miäs teki elämänsä sankariteon ja asentelivat veljensä kanssa meille semmoisen pömpelin joka työntää kämppään viileää ilmaa. Ilmastointi on ihan parasta! Kuumimman päivän voi lekotella viileässä sisätilassa lueskellen, piirrellen tai töllötellen elokuvia. Sitten kaikkein kuumimman ajan mentyä ohi, voikin suunnata ulos ja uimaan. Myös kissat ovat kovin tyytyväisiä viilennykseen. Aiemmin kuumalla ne vain makoilivat, nyt jaksaa nuori Veikkapoikakin riehua. (Päivän saldo 2 revittyä pahvilaatikkoa).
Polgara oli myöntänyt suuren tunnustuksen ja kunniamerkin, jonka sijoitin tuonne reunalaatikoihin. Kiitokset suuret huomionosoituksesta! :D Pitää hieman pähkäillä kenelle edelleen luovuttaa tuon arvomerkin (taitaa monesta seuraamastani blogista jo löytyäkin).
Mukavaa viikonjatkoa kaikille!
-Mörkönen, ihan kesäterässä-
809276.jpg
Moikkis kissat! Se o PikkuVeikkis taas täällä. On ollu hirveesti taas kivaa tekemistä, nii ei oo ehtiny runoilee tai kirjoottelee mitää muutakaa. Mie oon leikkiny oikei urakal noil miu koreilla ja sit saatii taas kaks uutta laatikkoo. Toine on tosi iso ja just hyvä leikkipaikka ja sit oli semmonen pieni läpyskälaatikko. Oli. Mie vähäsen riahaannuin käsittelee sitä ja nyt se on oikeestaa entinen laatikko.
Mut helpompi on Ihmiste sit viiä ne laatikon silput roskiksee ku semmonen iso kiintee pahvijuttu, vai mitä? Nyt takasii leikkii! Kirjottelen taas jokupäivä vähäse lisää jos vaik tulis taas runollinenkii olo.
Leikikästä jatkoo kaikile kisuille!
T:PikkuVeikkis