Olisikohan miten uskaliasta tunkea kipeä jalka kenkään ja suunnata kaupungille. On kyllä aika todennäköistä, että alennusten huumassa säntäilevät ihmiset jyräävät ramman Mörkösen jalkoihinsa. Mutta pitäisi käydä  tekemässä muutama välttämättömyys-ostos...huokaus. Taas olisi tilausta sille herrasmiespalvelijalle. Tosin en kyllä ole varma, olisiko siitäkään kaverista apua. Miähellekään kun ei voi antaa tehtäväksi käydä suorittamassa ostoksia kotimatkallaan. Takuuvarmasti se tuo ihan vääriä tuottehia kotiin, vaikka kuinka hyvin selittäisi. Njäh.

Saisikohan jostain lainaksi mellakkapoliisien käyttämiä varustuksia? Jos vaikka niitten kanssa uskaltaisi tunkeutua alennusmyyntien sekaan. Tai jos jostain saisi käyttöönsä sellaisen jääkaappi-pakastinyhdistelmän kokoisen henkivartijan mukaan ostosreissulle. En kyllä taida tuntea ketään, jolla olisi semmoinen gorilla lainattavana. Ilmeisesti kenenkään tutun henki ei ole vartioimisen tarpeessa.
Paras varmaan karaista mielensä ja tunkeutua vaan kylmän rauhallisesti ihmisten ilmoille. Ja varata tarpeeksi kosku-lääkkeitä jalkapoloiselle, joka varmasti joutuu kokemaan reissulla kovia.
-NilkkuMörkönen-