Terve!  PikkuVeikka täällä. Tulin kertomaan mitä kivaa yks päivä tapahtu. Miulle tuli iha omalla nimel postissa paketti. Se oli miu palkinto Lokikolli-kisasta ja vähänkö siält paketista paljastu kaikkee hauskaa. Se oli kyl tosi híanoo saaha omalla nimellä postia, mie en oo aikasemmi saanu ikinä postia. Tai no, tuli elläinlääkärilt kerra semmone kirje miu nimellä millä ei kyl ois ollu yhtää väliä, vaik ois hävinny koko kirje postissa. Siin luki nimittäi, et Hei PikkuVeikka, rokotuksesi on menossa vanhaksi, muistutaha omistajaasi et tuutte tänne elläinlääkäril. Ihan tyhmä posti tommone.
Mie ehi jo vähä säikähtää, et oisko tää postilähetys kans siält elläinlääkärilt, et jos se vaik ois ruvennu lähettelee kaikkii piikkejä iha kotii asti. Mut turhaa säikähin. Tää paketti oli kiva! Sieltä löytyi herkkuruokia, vihreä pomppopallo, rapiseva pikkuhiiri ja sit kaikista parhain. Semmonen Kat Tansseri. Se o kyl iha ykköslelu, ollaa juastu ja pompittu tosi kovasti sen lelu kans. Kaikista kivointa oli, et Valtone innostu kans siit lelusta, vaik se ei kyl kauheesti yleensä leiki. Tosi kivaa leikkii porukalla.
Äippä otti kuvia ku myö tutkailtii paketin aarteita, mut niitte saamine tänne lokii vähä kestää. Äippä nimittäi sai jotenkii jumii sen systeemin mil kuvat tulee kamerasta tiatokoneel. Äippä on tosi hyvä kaikes tommoses ku pitää saaha vempaimia jumituksee ja epäkuntoo :D
Mut hirmuisesti kiitoksii Viisikon Äipälle Annelle!!!! Mie oon pitkää jätti-iloistunu
Terkuin, PikkuVeikkis
1287045.jpg