Iltaa kaikille! Neiti Valtonen raportoi taas.
Tänään PikkuVeikka kävi kaksi kertaa elläinlääkärillä hakemassa koskupiikin, onneks se antipiootti oli semmone pitkäkestone nii sitä ei tartte piikitellä joka päivä. Kovasti väsynyt Veikkis on, voi kyl osaksi johtua tosta lääkityksest. Mut hyvääkin kuuluu. Pikkukatti on käyny monta kertaa syämäs raksuja ja eile herkuteltii kalkkunafileellä ja Veikkikselle kelpas kans! Ja kisukarkitki maistuu. Ite asias eile Veikkis tuli jo iha niiku vanhoina hyvinä aikoina syämään miun karkit kans....Tällee tilapäisesti se on hyvä asia, ei normaalisti siis.
Eile potilaalta tuli jo pikkanen kakkeli (siis Veikalta, ei Miäsihmiselt joka on vähäse potilas kans). Ihmiset oli tästä tosi iloistuneita. Ja elläinlääkäri oli kans tyytyväinen ku masu toimii ees jotenkin. (Siis Veikan masu, ei lääkärin).
Nyt seuraillaa sit kui Veikkis voi huomen ku koskulääkkee vaikutus haihtuu. Jos olo on kurja nii taas elläinlääkäril mahollisest uusiin röntkenikuvauksii ja sit kuulemma viimine konsti on tehä leikkaus mis katotaa mitä Veikkikse masus oikein on. Mut toivottavasti sitä ei tarvita.
Veikkis kyl yrittää väsystä hualimatta jo vähäse puuhastella, jakso jonkuu verran autta ku Äippä kasteli kukkasia.
Vähäsen siis valoisammalta näyttää sairastupamme meininki. Uskaltaa jo hoiturikissakin rentoutua välillä.
Terkuin, Valtonen
996663.jpg