Kyllä se nyt vaan on uskottava, että kevät on tullut. Naapuritalon riemukas kesäteatteri esitti pihamaallaan kauden ensimmäisen näytelmän tänä aamuna klo 6.45. Näytelmän aiheena oli klassinen: kuka petti ja ketä / kuka tappaa ja kenet.

Kyseinen kesäteatteri esiintyi viime kesänä harva se ilta. Näytelmävaihtoehtoina olivat mm: "shaatana, tapan kaikki", "kuka petti ja ketä", "kuka joi viimoset viinat". Välillä tosin esityskielenä taisi olla norja, kun puheesta ei enää ymmärtänyt yhtikäs mitään. Kesäteatterin parhaiten mieleen jäävä näytelmä sisälsi kuolemattoman repliikin: "Shiis shaatana, mä tapan itteni ja sit mä tapan ihan kaikki!" Yleisön suuresta kannustuksesta huolimatta sankari ei sitten toteuttanut uhkaustaan.Höh. Olisikohan pitänyt viskellä parvekkeelta jotain apuvälineitä?

Viime kesänä yleisössä herätti ihmetystä, kuinka kyseisen "Kesiksen" väki onnistui olemaan koko ajan humalassa.  Niillä on varmaan haudattuna pitkin kaupunkia pullokätköjä, joista voi sitten käydä hakemassa täydennystä jos promillet alkavat uhkaavasti laskea alle viiden. Heinäkuun helteillä todettiin muiden teatterin tahattomaksi yleisöksi joutuneiden tyyppien kanssa, että jotkut ihmiset ovat todellakin elossa vain siksi, että laki kieltää tappamasta heitä ;)

Kevättunnelmia kaikille! Toivotteleepi Mörkönen