Sunnuntai meni sukujuhlissa. Kotiin palattua olin liian väsynyt ja rasittunut kehittääkseni edes normaalia sunnuntai-iltana hiipivaa \"Apua, kohta on maanantai\"-ahdistusta.

Mukavia ihmisiä nuo Mörkösen sukulaiset ovat, ei siinä mitään. Mutta, mikä ihmeen pakko on kysellä aina ne samat iki-aikaiset utelut. Pitänee seuraavaan klaanitapaamiseen tulostella sellaista tiedoitetta jaettavaksi jo heti kättelyssä, jotta ei tarvitse vastailla samoihin kysymyksiin uudestaan ja taas uudestaan.

Hyvä Klaani!

1. Emme ole aikeissa lisääntyä lähitulevaisuudessa. Ei ,minulla ei ole vauvakuumetta. Pienten jalkojen tepsutuksen kuuntelu-tarpeeseen meiltä kyllä löytyy kahdeksan tepsuttelevaa tassua. Ja ei, kyse ei ole siitä, etten pitäisi lapsista, ei vain tunnu siltä että olisi oman pygmin aika.

2. Emme ole suunnitelleet häitä. Jos kyseiset juhlat ovat tulossa, kutsu tulee postissa hyvissä ajoin tai jos emme järjestä juhlia, asiasta ilmoitetaan kyllä siinäkin tapauksessa.

3. En ole aikeissa jatkaa opiskeluja korkeammalla asteella, pidän kaikesta huolimatta Suolakaivoksella työskentelystä ja varsinkin siitä, että vastikkeeksi siellä höpertelystäni saan palkkaa. Palkkapäivät ovat mukavia.

*****

En kyllä tajua mikä siinä on, ettei melko nuoren naisihmisen kanssa voi jutella ilman, että nuo pakolliset jankutukset otetaan esille. Maailmassa kuitenkin on aika hervoton määrä aiheita, joista turista. Vauva-utelut varsinkin ovat viime aikoina alkaneet hermostuttaa tosissaan, niihin kun törmään myös töissäkin. Antakaa ihmisten pitää yksityisasiat yksityisasioina, kiitos. Kyllä te sitten varmaan sen huomaatte, jos meille joskus vauva tulee. Kaikille ei ilmeisesti ole vielä valjennut sekään tosiasia, että on myös ihmisiä jotka eivät saa lapsia vaikka kovasti haluaisivatkin. Hyvätahtoisilla uteluilla ei silloin varmasti enää vain ärsytetä vaan loukataan.

Terveisin,yhä ärrimurri-tuulella oleva Mörkönen