Iltaa! Veikka tääl taas. Ollaan palailtu maalta tänne kaupunkikotiin ja nukuttu oikei urakal nii nyt ollaa taas Ihmisten iloks aktiivisia.
Maalla oli taas ältsin hauskaa. Mie melkein sain saaliiks semmosen Tirpusen ku Rästäväkki, mut narun pääs rymistelevä Ihmine säikytti sen karkuu. Mut kärpäisiä sain kiinni. Ja Valtonen kans. Enkä pudonnu puustakaa täl kertaa. Meikä kissasta on tullu jo aikas taitava nois kiipeily juttusis.
Tänää Äippä valitteli, et sil oli siäl Töissä-nimises paikassa iha kamalan tylsää. No, mie pijin hyvästi huolta ettei sil oo tääl kotona tylsää. Aluks myö taas pyykättiii, Äippä pisti kasaa vaaleita pyykkei ja mie juoksetin niit vaatteita sit ympäriinsä. Siis pesukoneeseeha miu ois ne pitäny viijä, mut mie vähäse innostuin ja unohin ja sit niit oli sohvalla, keittiössä ja olkkarin lattialla.
Sit putsattiin Äipän kaa mantsikoita. Otin yhen testimantsikan, mut se oli siis ihan kamalan makune ja ei sitä voinu piäni kissa syyä. Yäk!
Sit tapahtu hiano asia. Löysin tualt makkarin kaapista semmosen muovikorin, mis on sivuilla semmosii piänii reikii. Ihan parasta! Sinne koriin voi mennä istumaan tai nukkumaa. Sit sitä koria voi työntää ees takas lattialla ja kaikista parasta oli ku Äippä pistikii sinne koriin suasikkihiiren ja sitä voi räpeltää niistä aukoista. Sit mie onnistuin luikahtaa nurinkurin olevan korin alle ja se oli nii hauskaa et menin ympäri olkkarii sillai et se korin oli niiku miu seläs. Kukaa ei varkilla arvannu et miehä se siäl korin alla olin. Mie oon kyl taas tosi iloistunu kissa ku miulla on oma kori. Valtone kävin nuuskasees korii, mut ei se oikei ymmärtäny sen korin hianouven päälle.
Leikikästä viikonjatkoo kaikile, meinasin vähä viäl harrastaa runoutta, mut pitääki mennä keittiöö. Äippä nimittäi tekee kanaa kanttarellikastikkees ja pakko käyvä vähä pyytää sitä raakaa roilerii. Njam! Runous tullee myöhemmin.
Terkuin, PikkuVeikkis
 746892.jpg
Täs myö vähäse lepäillää. Miul o iha hassu kisumutka-asento. Oon mie vaa kyl jo aika iso kissa, melkei Valtosen kokone.