Morjenttes kissat! Mie oon ihan väsy, nii en kirjota pitkästi.  Ollaa koko päivä siivottu  Äipän kansa.  Valtone valvo kaapin pääl, mut autoin ihan kaikes vaik Äippä taas oli kiltti ja sano, et ei miun tartteis auttaa. Mut mie autoin kuiteskii.
Äippä siivos keitiön kaapin ja nosteli siält hirveesti muavipusei ulos. Oli tosi kova homma pomppiii niitte pussien pääl ja tampata ne litteiks, et Äippä sais ne pakattuu pieneen tilaa.
Kaikist rankinta oli kuitekii toi keittiön lattian pesu. Äippä roikku ratin toises pääs ja mie toises ja lattiast tuli tosi puhas. Kyl nyt kelpaa taas mein kissojen nostella kupista ruokaa siihe latialle syätäväks.
Sit mie kastuin iha märäks ku pestii kylppäri. Äippä suihkutteli vettä ja mie yritin ekaks tassuilla pyyhkii ain siihe mihi Äippä suihkutti, mut ku en ylettäny kovi ylös nii sit Äippä pyyhki taas jollai rätillä. Oltii molemat iha märkii. Vähäks oli hauskaa! Miks ihmees Ihmiset ain marisee noist siivoushommista. Mie voisin kyl siivota vaik joka päivä. On se vaa nii kivaa. Mut Miäs-Ihmisen kaa en kyl pese ikinä kylpärii, ku se ei osaa suihkutela oikein vaa suihkuttelee hirveesti miu pääle vettä. Äippä osaa paremin, se ei ikinä suihkuta miuta sil vedel, vaa mie saan ite kastela itteni. Ku se ei oo kivaa, jos joku muu kastelee.
Nyt mie käyn kyl hyvi ansaituile päiväunile Valtosen viakkuun.
Puuhakasta viikonloppuu vaa kaikile!!
T:PikkuVeikkis

352230.jpg
Nyt ei kyl piäni kissa jaksa muuta ku makoilla, ku on ahkeroitu nii kovasti paljo.