Moikkis taas! PikkuVeikka täällä.
Mie tein tänään kylppärikepposen. Äippä oli vielä nukkumassa ja Valtonen torkku kans kaapin pääl. Mie yritin herätellä niitä ja pirisin ja kurisin, mut kukaa ei heränny. Miäs-Ihminekii oli jo lähteny töihi.
Sit mie menin kylppärii tutkimaan, josko siält vesipisteest tulis vettä. Ei tullu. Iha vahingos tönäsin yhen purkin siit altaa reunalt sinne vesipisteesee ja siit tuli nii muheva ääni, et raivasin sit kaikki purkit ja purnukat ja hammasharjat sun muut kans joko sinne altaasee tai sit lattialle. Kiva kolina! Ja arvatkaas mitä? Johan heräs Äippäkin. Ei se kyl kauhia iloistunu ollu tosta miu keppostelusta, nosteli vaa ne purkit takasin paikoillensa, paitsi yhtä purkkia mis olis semmosta hajumönjää mitä Äippä ain josku laittaa nahkaansa. Se purkki ku oli menny vähäse, tai no vähä enemmiki, rikki-särki-hajalle.
753998.jpg
En mie sit jaksanu enää siäl kylppäris olla vaa siirryin leikkii tolla miu leikkikorilla ja ApinaPapinalla.
Ja arvatkaas mitä,  ei se Äippä ollu äkäne miulle. Sain taas uuden korin. Tää kori onkii sit miu nukkumakori.
754039.jpg
Eihä näi suloselle pikkukisulle voi olla vihanen, vaik vähäse oiskii purkit lennelly?
754053.jpg
Valtonen ei oo nii innostunu näist koriasioista. Se mialuummi tarkkailee tilannetta tual sen suasikkivalvontapaikalla tual kaapin pääl.

Mut nyt mie meen taas tonne koriin istumaan. Siis korit on ihan parhaita. Melkein parempia ku laatikot.
Illalla ajattelin viäl vähäse siivota tota kirjahyllyy...Kun mättää tavarat alas hyllyiltä nii sinne mahtuu sit paremmin kissat hengailee.
Toimeliasta viikonloppuu! Toivotteleepi, PikkuVeikka