Nauskis kaikille! Valtonen täällä. Tulin kertoon vähä potilas Veikan kuulumisii. Ihmiset ja Veikkis kävi sit elläinlääkärillä ja oli siel iha hirmuse kaua. Veikkiksest otettii kaikenlaisii kuvatuksii, niiku semmone rönkteni ja ultraäänitys, ja niis näky semmosta et ei masus tai sualenmutkas oo mitää ylimäärästä tavaraa tai vaik langanpätkää. Verikokkeitaki otettii Veikkasest ja ne kokeet kerto et ei oo mitää tulehtusta tai maksas tai munuvaisonkelmii.
Kaasua kuulemma on sekä masus et suales ja sitä sanotaan semmoseks ku tod.näk.akuutti gastrenteriitti (Äippä lunttas tän miul siit elläinlääkärin paperista).
Ihmiset sai kauhiast kaikkii pahoivointilääkkeit, mahaa rauhottavaa ruakaa ja parahviiniöljyy mitä pitää syättää Veikkiksel ja käskyn soittaa heti mite päivystyksee jos Veikkiksen olemus ei yhtää reipastu. Ja maanantain pitää soitella elläinlääkärille et mite menee.
Veikkis virkos tuas jo rauhoituksest ja pyäri jo kovasti Äipän jalois ja sylis ja kehräskii vähäisen. Mut aika kovasti sitä hoipututtaa viäl.
Tähän viäl kuva potilaasta, PikkuKatti poloine yrittää kovasti skarpata olemustaan ettei tarttis enää ottaa lääkettä.
1975052.jpg
Parempaa viikonloppusta kaikille!
Terkuin, Neiti Valtonen