Moi kissat! On tapahtunu taas kaikee jännää. Mie sain nimittäin ihan ikiomat valjaat. Ne on samalaiset ku Valtoselkii paitsi et miul on mustat. Sit mie sain oman hihnankii, se on punanen. Mie oisin kyl voinu haluta jonkuu kollikkaamman värin, mut toisaalta toi punane sopii miu turkin väriin, sano Äippä.

Päästii eile taase maalle. Jeeeee! Siäl on sit mukavaa. Sinne oli tullu kevätkii. Eilen oli viäl ihan ekstrasuperjännää, ku mie pääsin kans ulos ekaa kertaa omien valjaitten kaa. Mie kyl aikasemmi olin sitä mieltä, et valjaat on iha tyhmäpyhmii ja pue semmosii ikinä päälleni. Mut puin sit kuiteskii ku pääs ulos seikkailee.
Kävelytin Ihmisii siin pihalla. Ja sit lähin tutkii semmosta pihatietä ja sieltä löyty ihan maailman paras kuralätäkkö. Sain roiskuteltuu oikei kunnolla :D Sit miuta rupes vähä pelottaa ja kävin ain välil tarkastaas et se ovi mistä pääs takas sisälle oli paikoillaa. Hyvä olla varovainen ja tarkastaa huolel tämmöset jutut.
Valtone kävi iha kamalan pitkäl ulkoilureissul, mut en mie niin pitkäl menny. Varovaisena poikana pijin koko ajan semmosen näköetäisyyden siihe ovee.
Sit maalla oli kuistilla kamalasti kärpäisiä. Me jahdattii niit Valtosen kaa monta monta tuntii. Metsästäminen on tosi vaativaa. Varsinkii ku ne kärpäiset fuskas ja lenti ain nii ylös ettei sinne kissa ylettäny millää. Mut saatii kuiteskii paljon saalista.
Tänää onkii sit ollu nii väsy olo, etten jaksanu ees auttaa kotihommissakaan. Reissaaminen on rankkaa.
Aurinkoista päivänjatkoo kaikille. Mie meen takas sylii nukkuu. Se on morjents!
T:PikkuVeikka

472019.jpg
 Täs mie teen turvatarkastusta omille valjailleni. Valjaat todettii pureskelunkestäviksi.