Moi taas! PikkuVeikka täällä. Mie kävin taas tänään elläinlääkärillä, ku mie oon aika väsy kisu vieläkii. Vaik välil kovasti yritänkii leikkiä ja syän kovasti. Lääkäri otti miulta verikokkeen vaik mie murisin tosi pelottavasti ja sit Ihmiset ja lääkäri jutteli ja oli kamalan vakavia. Täs vaihees mie menin koppaani istuun, ku aattelin et kohta ne taas piikittelee miuta ja ottaa lisää tyhmiä verikokeita.
Niistä kokkeista kävi ilmi, et miul o joku semmone ku haima-arvo, LIPA:ksi ne tais sitä sanoa, noussu iha kamalasti. Ku se oli aikasemmi vähäse koholla nii nyt se on paljose koholla. Ja sit jotkut semmoset ku valkosoluarvot oli tosi alhaalla.
Ihmiset ja lääkäri jutteli semmosest, et seuraava konsti ois nukuttaa miut ja sit tehä semmone leikkaus mis otettas joku koepalanen ja tutkittas mikä miuta väsyttää. Lääkäri puhu jostain kasviksista, mitä voi olla kissoilla ja kaikki oli tosi vakavii. Mie en oikein tajunnu mitä ne jutteli, ku oli jo nälkäkin ja mieles pyäri enempi noi raksut ja kisukarkit.
Mut nyt kuulemma Ihmiste pitää päättää, et ruvetaaks myö semmosee leikkausjuttuu. (Mie ehotan et ei). Äippä on iha apee ja sano et se ei oikei tiiä mitä pitäs tehä, ku mie kuitenkii oon vähäse toipunu ja oon puolipirtee kisu nykysi, mut toisaalt noi verikokee tulokset on tosi oudot. Mut sit kisu ois taas iha rikki sen leikkaukse jälkeen.
Mut nyt mie meen syämää raksuloita taas, sit yritän näyttää Ihmisil mite hirmuse terve mie oon ja en haluu enää mihikää leikkauksii tai muihi. Jos vaik toi apee Äippäki piristys ku mie vähäse kokeilisin jaksasko leikkii sen kaa.
1287045.jpg
Terkuin, PikkuVeikka