Terve kaikki! PikkuVeikkis täällä!  Onki tosi monta raksukupillista ja kisuhiekkalaatikollista kulunu siit ku viimeeks kirjoteltii tänne. Ihmiset piteli lomaa ja oltii paljo maalla. Sitten Ihmiset tuli kipeiks vuoron perää, mikä oli kätevää ku aina oli jompikumpi niistä tääl päikkäröinti-seurana. Äippä on ollu viime aikoina iha kamala paljo siäl tyhmäpyhmässä Töissä-paikassa, luulis et semmosella siellä olon määrällä se ois jo tienannu tosi paljo kisukarkkirahoi, mut ei mitää ekstranamusia ole kyl näkyny. Höh.

Sit Äippä ja miäsihmine rupes vihjailee et niil o meille joku yllätys mikä tulee iha lähiaikoina, vaik niiku Valtosen neljä vuatis synttärien kunniaks. Ne on näitä aikoja (vaik ei kukaa iha tarkkaa tiiä Valtosen, eikä kyl miunkaa, syntymäpäivää). Jännittää jo aika kamalasti, vähä kyl kävi semmone kamala ajatus miäles, et se ylläri on tiätty joku matokuuri tai sit elläinlääkäril käynti. Mut ei vaa suastunu Äippä paljastaa vaik kuin hurisin ja kurisin ja Valtone yritti kiristää soffan kynsimisellä sitä kertoon sitä ylläriä.

Mie kyl heti raportoin ku saahaa tiätää mitä jännää tapahtuu.

Terkuin, malttamaton PikkuVeikkis

Ps. Miu nakumasu viäl vähä häämöttää tos kuvas, ei oo iha tuare. Mut nyt sitä ei kyl enää huomaa yhtää et masu on naku ollukaa.